ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ VIDEO ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Καταστήματα
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Όροι χρήσης
Λογαριασμοί
Πολιτική Ποιότητας
Ευκαιρίες καριέρας
Οικονομικά στοιχεία

 
Banner Αριστερό 2
Προφίλ
 
Η εταιρεία Λ. Παντελίδης & Σια Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται από το 1970 στον κλάδο των οδοντιατρικών/ιατρικών ειδών και του εξοπλισμού κέντρων αισθητικής. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην προμήθεια εξοπλισμού εργαστηρίων των κλάδων συντήρησης έργων τέχνης και κοσμημάτων. Συνεργάζεται, εισάγει και διαθέτει τα προϊόντα περίπου 50 οίκων του εξωτερικού.

Η εταιρία λειτουργεί  με γνώμονα την ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας ουσιαστική ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες, τις μεθόδους και υλικά όλων των  κλάδων καθώς και υποστήριξη μετά την πώληση. Για τον σκοπό αυτό διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ελέγχου και επισκευών, με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση ανάγκης.

Βασικός μοχλός προώθησης των προϊόντων που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά είναι η συνεχής παρακολούθηση των επιστημονικών και τεχνολογικών εξελίξεων και η μεταφορά αυτών με την μορφή σεμιναρίων, εντύπων και παρουσιάσεων στους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας είναι απλή και ασφαλής. Εχετε την δυνατότητα να δείτε πληροφορίες και φωτογραφίες των προϊόντων, να βρείτε οδηγίες χρήσης και να συνδεθείτε με τις ιστοσελίδες των κατασκευαστών.

Ακόμα, μπορείτε να δείτε τις τιμές και τις προσφορές, όπως και να παραγγείλετε όποιο προϊόν θέλετε σε ότι ποσότητα θέλετε, με απόλυτη ασφάλεια, αφού δεν απαιτείται καμία συναλλαγή μέσω διαδικτύου! Εσείς απλώς καταχωρείτε την παραγγελία σας και τον τρόπο αποστολής των προϊόντων. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση.

Καλώς Ήρθατε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2
SSL Certificates